Köszöntjük a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola honlapján!

tehetsegpont

Igazgató: Nagy Czirok Lászlóné • Igazgatóhelyettesek: Tihanyiné Gerencsér Ágnes, Kárász Péter
 

Cím: 6400 Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1.
Telefon: +36 (77) 521-973 • Fax: +36 (77) 521-974
e-mail:

Fenntartó tankerületi központ: Kiskőrösi Tankerületi Központ
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 2.
Tel: +36 (78) 795-211 • e-mail: 

 

Minősítéseink

refintlogo color big

bazisintezmeny logo

okoiskola

Következő esemény
DÖK nap
Courtesy of Go Mylo Countdown
Keresés az oldalon
Képes krónika

Thumbnail image

Tanulói laptop program

Magdi 2016

Nagy Czirok Lászlóné, igazgató

sitelogo hatartalanul

tehetseghu 234x60

Látogatók
Oldalainkat 45 vendég böngészi
Statisztika
Tagok : 44
Tartalom : 665
Tartalom találatai : 402049
Látogatószámláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa117
mod_vvisit_counterTegnap482
mod_vvisit_counterA héten4254
mod_vvisit_counterMúlt héten2064
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10128
mod_vvisit_counterMúlt hónapban13151
mod_vvisit_counterÖsszesen891946
Bejelentkezés
Bejelentkezés tanárok részére.Vuk és az erdő állatai

  Dargay Attila legnépszerűbb rajzfilmje, a Vuk idén decemberben ünnepelte 30. születésnapját. Ebből az alkalomból a Budapest Film Zrt. rajzpályázatot hirdetett „Vuk és az erdő állatai" címmel. A legjobb rajzokat december 10-én a Corvin moziban megrendezésre kerülő születésnapi vetítésen állították ki. Bánóczki Ramóna 5. b osztályos tanuló alkotását is a legjobbak közé választották, jutalmul egy Vuk társasjátékot kapott.

 

Így sieltem rajzpályázat

   Szabó Luca 6.b osztályos tanuló rajza a Sielők weblapja (sielok.hu) „Így síeltem" című rajzpályázatán a legjobb 12 alkotás közé került. 

 

Angol versenyen elért remek Fazekasos eredmények

 Az idén november 24-én rendezték meg a Technikumban az internetes angol versenyt. A diákok 22 angol kérdést kaptak, melyre az internet segítségével kellett válaszolniuk. Gyorsan kellett dolgozniuk, mert mindössze egy óra állt rendelkezésükre. A Fazekasból több nyolcadikos is indult a versenyen.
A következő eredmények születtek:
1.Kovács Gábor 2. Flaisz Vanda 3. Vanyúr László 4. Daday Zita 8. Schneider Fanni.
Az első három helyezett a Technikum karácsonyi ünnepségén veheti át a díjat. Gratulálunk!

 

IKT eszközökkel támogatott bemutató tanórák

TIOP projektünk keretében minden érdeklődőt várunk 2011. december 12-én (hétfőn) az alábbi bemutató órákra:
4. óra 7. osztály - angol, helye: EU terem. Tanít: Királyné Bálint Karolina. 6. óra 5. osztály - informatika (tagozatos csoport), helye: a matematika-informatika terem. Tanít: Kárász Péter. Kérem jelezzék, ha részt kívánnak venni bármelyik tanórán.

 

Családi sportnap

2011.december 03-án lezajlott a hagyományos sportnap. Közel 100 fő gimnasztikázott, kosárlabdázott, sorversenyzett és asztaliteniszezett.
Eredmények: Asztalitenisz: Törekvők kategória: 1. Péter-Szabó Marcell 2. Molnár Márk 3. Kutasi Ferenc4. Horváth Patrik5. Sipos-szabó Krisztián 6.Nagy Noel
Haladó kategória: 1. Juhász Ádám 2. Bodicsi Viktor 3. Pap Attila 4. Pap Barnabás 5. Koch Attila Felnőtt kategória: 1. Mátyás János 2. Juhász János Kosárlabda: (31induló) 1. Szűcs Csaba 2. Palásti Levente 3. Szilágyi Viktória Sorverseny: 1. Duracell 2. Négylevelű lóhere 3. 1.b 4. Fürge Ürge 5. Tökfejek 6. Duracell Nyuszik és Fürge Rókák 7. Kobrák
Köszönjük az SZMK és a „Segíts magadon" Alapítvány támogatását!
Képek a galériában

 

Sakkosok – Kecskeméten versenyeztünk

November 26-án iskolánk öt sakkos tanulója egy olyan sakkversenyen vett részt, ahol az indulók száma meghaladta a százat. Valamennyi szomszéd megye képviseltette magát, de érkeztek vendégek Szerbiából, sőt Angliából is. Király Kata (3.a) és Szuromi Vajk (1.b) bronzérmesek lettek. Vajk csoportja 32!! indulóból állt. Szép eredményt ért el a Vajkkal azonos kategóriában induló Vorák Patrik (3.b) is – élete második versenyén az okleveles 5. helyen végzett.

 

Helytörténeti siker

 A Szent József Általános Iskola az idén is megrendezte a már hagyománnyá váló „ Meglelni hont a hazában" című helytörténeti vetélkedőt. Az idén a halasi népi humor volt a téma, és ennek köszönhetően minden résztvevő csapat nagyon jól érezte magát. A Fazekas Gábor Utcai Általános Iskola csapata holtversenyben az első helyen végzett. A csapat tagjai: Csehó Kovács Nikolett, Fodor Kata, Kazinczi Rita és Laskovics Marcell. A győztes csapat könyvjutalomban részesült. Gratulálunk!

 

Felsős mesemondó verseny

November 23-án tartották iskolánkban a felsős mesemondó versenyt. Jó hangulatban telt a délután és igényes előadásokat hallhatott minden résztvevő, néző és a zsűri is. Eredmények: 5-6. évf.: 1. Gusztos Enid (6.b) 2.: Horváth Lilla (6.b) 3.: Tóth Enikő (5.a) 7-8. évf.: megosztott első hely született Polyákovics Beatrix (8.c) és Flaisz Vanda (8.b) között. Gratulálunk! Képek a galériában.

 
További cikkeink...