Köszöntjük a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola honlapján!

tehetsegpont

Igazgató: Nagy Czirok Lászlóné • Igazgatóhelyettesek: Tihanyiné Gerencsér Ágnes, Kárász Péter
 

Cím: 6400 Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1.
Telefon: +36 (77) 521-973 • Fax: +36 (77) 521-974
e-mail:

Minősítéseink

refintlogo color big

bazisintezmeny logo

okoiskola

Következő esemény
DÖK nap
Courtesy of Go Mylo Countdown
Keresés az oldalon
Képes krónika

Thumbnail image

Tanulói laptop program

Magdi 2016

Nagy Czirok Lászlóné, igazgató

sitelogo hatartalanul

tehetseghu 234x60

Látogatók
Oldalainkat 15 vendég böngészi
Statisztika
Tagok : 44
Tartalom : 630
Tartalom találatai : 370902
Látogatószámláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa239
mod_vvisit_counterTegnap218
mod_vvisit_counterA héten239
mod_vvisit_counterMúlt héten1648
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7482
mod_vvisit_counterMúlt hónapban12130
mod_vvisit_counterÖsszesen825332
Bejelentkezés
Bejelentkezés tanárok részére.Szüreti futás

Pénteken délután négykor indult a főtérről a 2000 méteres kocogás. A közel félezer rajtoló között számtalan, a Fazekas iskolához kötődő, jelenlegi és volt diák, család futott. Ezután következett a kiváló edzettségi állapotot, maximális felkészültséget igénylő hét kilométeres versenytáv. A 97 fős mezőnyben igazi profik, nemzetközi szinten is kimagasló futók rótták a métereket. A versenykiírás szerint az ifjúsági korcsoportban az 1995 után születettek indulhattak. Iskolánkat nyolc tanuló képviselte ezen az embertpróbáló távon, jobbára négy-öt évvel fiatalabbak a megadott korosztálynál. Elsősorban 1999-es és 2000-es születésű lányok és fiúk. Horváth Lilla 2., Rébék Cintia 4., Süveges Csaba 7., Kocsis Márk 8., Pap Jonatán 14., Pásztor Dániel 15., Szabó Henrik 19. és Barna Szabolcs 20. lett.
Minden elismerés az övék! Gratulálunk!
Képek a képgalériában.

 

Ezüst minősítés

A Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia iskolánkat elkötelezett és kiváló tehetséggondozó munkájáért Ezüst Minősítésű Tehetséggondozó Központtá nyilvánította. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben szerepet játszott!

 

Iskolai és sporttábor

Kedves Szülők és gyerekek!
Iskolai és sporttábort szeretnénk szervezni 2012. nyarán.
A tábor helye egy erdélyi település - Kőrispatak, mely 620 km-re található Kiskunhalastól.
Tervezett időpont: 2012. július első fele.
Időtartam: 1 hét
Programok: A környező települések nevezetességeinek megtekintése (pl. Parajd – Sóbarlang, Korond, Medve tó, Segesvár, Szalmakalap Múzeum – szalmafonás, túrák, stb), természetesen a tornászoknak, fitneszeseknek edzés is.
Elhelyezés: vendégszobákban, faházakban falusias környezetben
Befizetés: október elejétől  a tanév végéig havi 5000 Ft-os részletekben, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést, utazási költségeket, belépőket, biztosítást.
Amennyiben kérdése van, keresse a szervezőket: Csendes Sándorné igazgatóhelyettest, vagy Tóth Péter testnevelő tanárt, edzőt. Képek megtekinthetők a www.korispatak.ro oldalon.
 

40. tanévünket kezdjük!

Megkezdődött az iskola. A különlegessége ennek az évnek, hogy kerek évfordulót ünnepelhetünk. Pontosan 40 évvel ezelőtt volt az első tanévnyitó ünnepség iskolánkban.

Mindenkinek sikeres tanévet kívánunk!

 

Edzőtábor Győrben

Győrben 2011. június 10-15-ig a magyar serdülő válogatott edzőtáborozott, ahova két fazekasos tornász kapott meghívást, Szalai Viktor és Szalai Ádám. Napi két edzéssel és rengeteg erősítéssel megalapozták az őszi versenyszezont. Az edzőtábor végén dicséretet kaptak a kiváló munkájukért. Gratulálunk!Laughing

 

Kunfehértó edzőtábor

2011 június 20-tól 25-ig iskolánk 45 tanulója Kunfehértón táborozott. Nem teltek tétlenül a napok, hiszen rengeteg program és természetesen napi két edzés várta őket. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, bővebben olvashattok minderről a Testnevelés menüpont alatt, Tábori napló címen. 

 

Nyári ügyelet

Iskolánkban működik nyári ügyelet. Július 21-én Csendes Sándorné, augusztus 4-én és 18-án pedig Kárász Péter várja Önöket. Ezeken a napokon tudják az iskolával kapcsolatos dolgaikat intézni.

 

Vakáció

Végre itt a várva várt nyári szünet! Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk! Augusztus végén már érdemes nézni honlapunkat, mert itt minden megtalálható lesz a könyvárusítással, az évnyitóval és a pótvizsgákkal kapcsolatban. Jó pihenést!

Cool

 
További cikkeink...