Köszöntjük a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola honlapján!

tehetsegpont

Igazgató: Nagy Czirok Lászlóné • Igazgatóhelyettesek: Tihanyiné Gerencsér Ágnes, Kárász Péter
 

Cím: 6400 Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1.
Telefon: +36 (77) 521-973 • Fax: +36 (77) 521-974
e-mail:

Fenntartó tankerületi központ: Kiskőrösi Tankerületi Központ
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 2.
Tel: +36 (78) 795-211 • e-mail: 

 

Minősítéseink

refintlogo color big

bazisintezmeny logo

okoiskola

Következő esemény
Utolsó tanítási nap
Courtesy of Go Mylo Countdown
Keresés az oldalon
Képes krónika

Thumbnail image

Tanulói laptop program

Magdi 2016

Nagy Czirok Lászlóné, igazgató

sitelogo hatartalanul

tehetseghu 234x60

Látogatók
Oldalainkat 41 vendég böngészi
Statisztika
Tagok : 44
Tartalom : 710
Tartalom találatai : 426406
Látogatószámláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa283
mod_vvisit_counterTegnap296
mod_vvisit_counterA héten579
mod_vvisit_counterMúlt héten1932
mod_vvisit_counterEbben a hónapban4781
mod_vvisit_counterMúlt hónapban5931
mod_vvisit_counterÖsszesen939678
Bejelentkezés
Bejelentkezés tanárok részére.Tenisz

Tassi Nelli Gyulán a Magvető Református Általános Iskola által meghirdetett országos versenyen korcsoportjában 3. helyezett lett szeptember 9-én. Korábban, a nyári szünetben Balatonbogláron lett 3., Halason a Junior Open versenyen 2. lett. Székesfehérvár: szeptember 17.: a lányok közt 2., a fiúk közt 4. lett! Balatonboglár szept. 24.: 3. helyezés (7-ből)
Gudmon Olivér Gyulán a Magvető Református Általános Iskola által meghirdetett országos versenyen korcsoportjában 3. helyezett lett szeptember 9-én. Korábban, a nyári szünetben Balatonbogláron lett 3., Halason a Junior Open versenyen 1. lett. Balatonboglár szept. 24.: 3. helyezés (5-ből)
Most Mogyoródra készülnek az október elseji versenyre. Szorítunk nekik!!

 

Sóstón jártunk

A biológiát, rajzot, magyart kedvelő gyerekek kikerekeztek Sóstóra. Tervük, hogy a látottak nyomán mélyebbre ásva – fotókkal, rajzokkal, prózai és verses szövegekkel – szerkesztenek egy albumot. Az első kiránduláson készült képek megtekinthetők a Képgalériában. A tudástár bővülése folyamatosan nyomon követhető lesz a honlapunkon.

 

Tudtad-e, hogy szeptember 26-a a Nyelvek Európai Napja?

Ezen a napon emlékezünk meg arról, hogy milyen sok nyelven beszélünk mi itt Európában és arról is, hogy ahhoz, hogy megértsük egymást mennyire fontos, hogy beszéljünk idegen nyelveket.
E jeles nap tiszteletére és örömére a Tempus Közalapítvány fordítóversenyt hirdetett! www.facebook.com/comenius.in.hungary
Iskolánkból Kovács Gábor 8.b, Daday Zita 8.c, Kispéter Dorina 8.c osztályos tanulók neveztek be a versenybe!
Izgatottan várjuk az eredményeket!
Fordításaikat erre a linkre kattintva olvashatjátok.

 

Tenisz

2011. szeptember 17-19-ig Székesfehérváron rendezték meg az Országos Tenisz Bajnokságot, amelyen Tassi Nelli 2. helyezést ért el. Az eredményhez gratulálunk!

 

Fit Dance Országos Bajnokság

2011.09.18-án Hódmezővásárhelyen rendezték meg a·Fit-Dance·Országos Bajnokságot.
A II. korcsoportban·Hirsch Lili 4. helyezést ért el.
Kiválóan versenyeztek még: Vigh Viktória, Kossik Kitti, Szatmári Dana és Szatmári Erna. Az egykori Fazekasos Angeli Ágota a világbajnokságon 4.helyezett lett!
Gratulálunk!
 

Kistérségi tehetségnap

Iskolánk 2011. október 7-én 13 órától Kistérségi tehetségnapot tart. Minden érdeklő pedagógus kollégát, szülőt és diákot sok szeretettel várunk. A részletes programért kattintson a linkre!
A Magyar Géniusz Portál honlapján további részletek olvashatók. http://geniuszportal.hu/content/kistersegi-konferencia-tehetsegnap-temaban

 

Szüreti futás

Pénteken délután négykor indult a főtérről a 2000 méteres kocogás. A közel félezer rajtoló között számtalan, a Fazekas iskolához kötődő, jelenlegi és volt diák, család futott. Ezután következett a kiváló edzettségi állapotot, maximális felkészültséget igénylő hét kilométeres versenytáv. A 97 fős mezőnyben igazi profik, nemzetközi szinten is kimagasló futók rótták a métereket. A versenykiírás szerint az ifjúsági korcsoportban az 1995 után születettek indulhattak. Iskolánkat nyolc tanuló képviselte ezen az embertpróbáló távon, jobbára négy-öt évvel fiatalabbak a megadott korosztálynál. Elsősorban 1999-es és 2000-es születésű lányok és fiúk. Horváth Lilla 2., Rébék Cintia 4., Süveges Csaba 7., Kocsis Márk 8., Pap Jonatán 14., Pásztor Dániel 15., Szabó Henrik 19. és Barna Szabolcs 20. lett.
Minden elismerés az övék! Gratulálunk!
Képek a képgalériában.

 

Ezüst minősítés

A Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia iskolánkat elkötelezett és kiváló tehetséggondozó munkájáért Ezüst Minősítésű Tehetséggondozó Központtá nyilvánította. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben szerepet játszott!

 
További cikkeink...