Köszöntjük a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola honlapján!

tehetsegpont

Igazgató: Kárász Péter • Igazgatóhelyettesek: Feketéné Pősz Anett, Tihanyiné Gerencsér Ágnes
 

Cím: 6400 Kiskunhalas, Fazekas Mihály utca 1.
Telefon: +36 (77) 521-973 • Fax: +36 (77) 521-974
e-mail:

Fenntartó tankerületi központ: Kiskőrösi Tankerületi Központ
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 2.
Tel: +36 (78) 795-211 • e-mail: 

 

Minősítéseink

refintlogo color big

bazisintezmeny logo

okoiskola

Következő esemény
Utolsó tanítási nap
Courtesy of Go Mylo Countdown
Keresés az oldalon
Képes krónika

Thumbnail image

Tanulói laptop program

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

tehetseghu 234x60

Látogatók
Oldalainkat 34 vendég böngészi
Statisztika
Tagok : 41
Tartalom : 821
Tartalom találatai : 525008
Látogatószámláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa82
mod_vvisit_counterTegnap212
mod_vvisit_counterA héten1043
mod_vvisit_counterMúlt héten2592
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9377
mod_vvisit_counterMúlt hónapban14397
mod_vvisit_counterÖsszesen1135923
Bejelentkezés
Bejelentkezés tanárok részére.Tenisz

2011. szeptember 17-19-ig Székesfehérváron rendezték meg az Országos Tenisz Bajnokságot, amelyen Tassi Nelli 2. helyezést ért el. Az eredményhez gratulálunk!

 

Fit Dance Országos Bajnokság

2011.09.18-án Hódmezővásárhelyen rendezték meg a·Fit-Dance·Országos Bajnokságot.
A II. korcsoportban·Hirsch Lili 4. helyezést ért el.
Kiválóan versenyeztek még: Vigh Viktória, Kossik Kitti, Szatmári Dana és Szatmári Erna. Az egykori Fazekasos Angeli Ágota a világbajnokságon 4.helyezett lett!
Gratulálunk!
 

Kistérségi tehetségnap

Iskolánk 2011. október 7-én 13 órától Kistérségi tehetségnapot tart. Minden érdeklő pedagógus kollégát, szülőt és diákot sok szeretettel várunk. A részletes programért kattintson a linkre!
A Magyar Géniusz Portál honlapján további részletek olvashatók. http://geniuszportal.hu/content/kistersegi-konferencia-tehetsegnap-temaban

 

Szüreti futás

Pénteken délután négykor indult a főtérről a 2000 méteres kocogás. A közel félezer rajtoló között számtalan, a Fazekas iskolához kötődő, jelenlegi és volt diák, család futott. Ezután következett a kiváló edzettségi állapotot, maximális felkészültséget igénylő hét kilométeres versenytáv. A 97 fős mezőnyben igazi profik, nemzetközi szinten is kimagasló futók rótták a métereket. A versenykiírás szerint az ifjúsági korcsoportban az 1995 után születettek indulhattak. Iskolánkat nyolc tanuló képviselte ezen az embertpróbáló távon, jobbára négy-öt évvel fiatalabbak a megadott korosztálynál. Elsősorban 1999-es és 2000-es születésű lányok és fiúk. Horváth Lilla 2., Rébék Cintia 4., Süveges Csaba 7., Kocsis Márk 8., Pap Jonatán 14., Pásztor Dániel 15., Szabó Henrik 19. és Barna Szabolcs 20. lett.
Minden elismerés az övék! Gratulálunk!
Képek a képgalériában.

 

Ezüst minősítés

A Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia iskolánkat elkötelezett és kiváló tehetséggondozó munkájáért Ezüst Minősítésű Tehetséggondozó Központtá nyilvánította. Gratulálunk mindenkinek, aki ebben szerepet játszott!

 

Iskolai és sporttábor

Kedves Szülők és gyerekek!
Iskolai és sporttábort szeretnénk szervezni 2012. nyarán.
A tábor helye egy erdélyi település - Kőrispatak, mely 620 km-re található Kiskunhalastól.
Tervezett időpont: 2012. július első fele.
Időtartam: 1 hét
Programok: A környező települések nevezetességeinek megtekintése (pl. Parajd – Sóbarlang, Korond, Medve tó, Segesvár, Szalmakalap Múzeum – szalmafonás, túrák, stb), természetesen a tornászoknak, fitneszeseknek edzés is.
Elhelyezés: vendégszobákban, faházakban falusias környezetben
Befizetés: október elejétől  a tanév végéig havi 5000 Ft-os részletekben, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést, utazási költségeket, belépőket, biztosítást.
Amennyiben kérdése van, keresse a szervezőket: Csendes Sándorné igazgatóhelyettest, vagy Tóth Péter testnevelő tanárt, edzőt. Képek megtekinthetők a www.korispatak.ro oldalon.
 

40. tanévünket kezdjük!

Megkezdődött az iskola. A különlegessége ennek az évnek, hogy kerek évfordulót ünnepelhetünk. Pontosan 40 évvel ezelőtt volt az első tanévnyitó ünnepség iskolánkban.

Mindenkinek sikeres tanévet kívánunk!

 

Edzőtábor Győrben

Győrben 2011. június 10-15-ig a magyar serdülő válogatott edzőtáborozott, ahova két fazekasos tornász kapott meghívást, Szalai Viktor és Szalai Ádám. Napi két edzéssel és rengeteg erősítéssel megalapozták az őszi versenyszezont. Az edzőtábor végén dicséretet kaptak a kiváló munkájukért. Gratulálunk!Laughing

 
További cikkeink...