Minősítéseink

refintlogo color big

bazisintezmeny logo

okoiskola

Következő esemény
Utolsó tanítási nap
Courtesy of Go Mylo Countdown
Keresés az oldalon
Képes krónika

Thumbnail image

Tanulói laptop program

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

tehetseghu 234x60

Látogatók
Oldalainkat 37 vendég böngészi
Statisztika
Tagok : 41
Tartalom : 844
Tartalom találatai : 539809
Látogatószámláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa678
mod_vvisit_counterTegnap303
mod_vvisit_counterA héten4158
mod_vvisit_counterMúlt héten3875
mod_vvisit_counterEbben a hónapban6835
mod_vvisit_counterMúlt hónapban11791
mod_vvisit_counterÖsszesen1167626
Bejelentkezés
Bejelentkezés tanárok részére.Pályázatok, projektek

EFOP 3.3.5-17-2017-00040 

„Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása”

EFOP-4.1.3-17-2017-00195

EFOP-4.1.3-17-2017-00195

 Projekt azonosító száma

EFOP-4.1.3-17-2017-00195

 Projekt címe  A Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése

A szerződött támogatás mértéke (%)

100%

 
 A szerződött támogatás összege (Ft)

145.724.172,- Ft

 

 

A projekt tartalmának bemutatása

 

A beadott pályázat pozitív elbírálásban részesült, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a támogatási szerződések megküldésre és aláírásra kerültek. A jelen projektben foglalt fejlesztés alapvetően egy infrastrukturális fejlesztés, amely magában foglalja egy meglévő intézménykorszerűsítést, az intézmény működéséhez szükséges eszközök beszerzését, illetve egyéb járulékos beruházási elemeket. A projektben meghatározott célok elérése érdekében az alábbiak szerint kerülnek megvalósításra a felhívásban szereplő szakmai tevékenységek; a projekt keretében kialakításra kerül egy kültéri fitneszpark. A könyvtár kialakítása a mostani kazánházban lesz.

A mostani könyvtár helyén elbontásra kerül az üvegtégla fal, helyére 2 db mobilfal kerül, az így kiscsoportos foglalkozásra alkalmas szakaszolható tereket alakítanak ki. Az érintett helyiségek padlóburkolata felújítása szükséges, Illetve belső festése ugyancsak Az emeleti folyosó északi végén a közlekedőből lerekesztendően, egy új műanyag portál szerkezetű üvegfallal egy új helyiség (kiscsoportos foglalkoztató) kerül kialakításra belső ajtó elhelyezésével. A meglévő tanulói beépített szekrények felújításra kerülnek, zárható kivitelű szekrényajtók elhelyezésével.

Homlokzatszigetelés: a már kicserélt nyílászárók megtartása mellett főépület és a kazánházi rész teljes homlokzati felülete 16 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel lesz burkolva. A járulékos munkák, azaz attikafedés cseréje, homlokzatra szerelt szerelvények, bádogos szerkezetek (lefolyó), ablakkönyöklők, állványozás, védő szerkezetek építése, stb. elvégzésével. A homlokzat felületképzése nemes vakolat.

Nyílászárócsere: A közlekedő folyosón a meglévő acél portálok teljes egészben cserélve lesznek műanyag fokozottan hőszigetelt portálokra, a bejáratok pedig alumínium szerkezetű, a meglévővel azonosan üvegezett ajtókra. A nyílászárók mérete nem változik.

A kazánház helyére könyvtár kerül, és ebből eredően a kazánházi acél nyílászárók és idomüveg felület is műanyag fokozottan hőszigetelt nyílászárókra lesznek cserélve.

Fűtéskorszerűsítés: a meglévő elavult öntöttvas radiátorok és kazán cseréje történik, kondenzációs kazánokra. Az új kazán a kazánház előtti előtér falára az osztó - gyűjtő közvetlen közelébe kerül elhelyezésre, bútorszerkezettel eltakarva. Az irattár helyén mely átköltözik a stúdió helyére a szociális helyiség egybenyitása után egy dolgozói étkezőhely kerül kialakításra. A felszámolt stúdió helyiség a lépcső alatti térből lesz leválasztva szerelt jellegű üvegfalak beépítésével

 

A projekt megkezdésének dátuma

2017. október 1.

A projekt tervezett befejezési dátuma

2018. július 31.

 [Képek]

 


 

A 2005. óta nyert pályázatok listája


 

TIOP-1.1.1-09/1-2010-0060 Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program

A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra Fejlesztése - Tanulói laptop program


 

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0222


 

Bemutatások projektekről